post-thumb

Μοσχαράκι με πιπεριές και μανιτάρια

Υλικά (για 3 μερίδες) :

1/2 κιλό μοσχαράκι φιλέτο κομμένο σε λεπτές λωρίδες
1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε λωρίδες
1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε λωρίδες
2 κρεμμύδια κομμένα σε τέταρτα ή όγδοα αν είναι μεγάλα
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
αλάτι
πιπέρι
πάπρικα

Εκτέλεση:

1)Κόβουμε το κρέας σε λωρίδες, το βράζουμε και μόλις βράσει το σουρώνουμε
2) Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο, τα μανιτάρια και τις πιπεριές για 5 λεπτά
3) Ρίχνουμε και το βρασμένο μοσχαράκι για άλλα 5 λεπτά στο αντικολλητικό και τα μυρωδικά (αλάτι, πιπέρι, πάπρικα)
4) Αφού κοκκινίσει το κρέας σερβίρουμε.

Καλή σας όρεξη!!!

Share your thoughts

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.