Πολυσαλάτα η πράσινη με σος
Υλικά:
Φύλλα από μαρούλι, σπανάκι, ροκά, πράσινο μήλο, καρύδι ψίχα, ρόδι, κουκουνάρι, λίγη παρμεζάνα, σος από ελαιόλαδο, μπαλσάμικο, μέλι
Εκτέλεση:
1) Πλένουμε πολύ καλά τα φύλλα μας και τα βάζουμε σε απορροφητική πετσέτα να στραγγίσουν πολύ καλά
2) Ετοιμάζουμε την σος
3) Στο μούλτι βάζουμε 1 κ.γ. μελί, 1 κ.σ. μπαλσαμικο, 1 κ.σ. ελαιόλαδο, τα χτυπάμε πολύ καλά να γίνει παχύρρευστη κρεμά. Την βάζουμε στο ψυγείο μέχρι την ώρα που θα την χρησιμοποιήσουμε!
4) Λίγο πριν στρώσουμε τραπέζι κόβουμε με τα χεριά μας την σαλάτα όχι πολύ μεγάλα κομμάτια όλη την πρασινάδα ανακατεύουμε, καθαρίζουμε το μήλο σε λεπτές φετούλες και το προσθέτουμε στην σαλάτα
5) Προσθέτουμε το καρύδι, το ρόδι σε σποράκια, το κουκουνάρι περιχύνουμε την σος, τρίβουμε τη παρμεζάνα και σερβίρουμε.
Καλή σας όρεξη!!!
πηγή: https://siopisdiet.gr/