Η Σαλάτα του Ποπάυ

Υλικά (για 3-4 μερίδες) :

7 – 8 φύλλα μαρουλιού
ίση ποσότητα σε άσπρο λάχανο
1 πράσινη πιπεριά
1 κεσεδάκι γιαούρτι 2%
1 χούφτα άνηθο
1 χούφτα μαϊντανό
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ξύδι
αλατοπίπερο
λίγο κύμινο

Εκτέλεση:

1) Πλένω πολύ καλά τα λαχανικά και τα κόβω σε χονδρά κομμάτια
2) Βάζω πρώτα τη μισή ποσότητα σπανάκι στη σαλατιέρα, αλατίζω, στη συνέχεια τη μισή ρόκα, τα μισά ντοματίνια, τη μισή ποσότητα κρουτόν και κατόπιν πάλι σπανάκι-ρόκα-ντοματίνια-κρουτόν
3) Αφήνω μερικά ντοματίνια για στόλισμα
4) Καλύπτω την επιφάνεια με την τριμμένη παρμεζάνα και στολίζω με τα ντοματίνια τα οποία τα έχω κόψει στη μέση
5) Την ώρα που είναι να σερβίρω τη σαλάτα , χτυπώ στο multi , τα υλικά της σάλτσας (λάδι,ξύδι,μέλι, μουστάρδα,πιπέρι) και περιχύνω την σαλάτα. Ανακατέψτε καλά.

Καλή σας όρεξη!!!

πηγή: https://siopisdiet.gr/

Share your thoughts

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *