post-thumb

Κοτόσουπα η light

Υλικά για 4 μερίδες:

2 φιλέτα στήθος κοτόπουλο
1 φλυτζάνι ρύζι γλασέ
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι μαύρο
λεμόνι
1 κρεμμύδι ξερό
θυμάρι

Εκτέλεση:

1) Σε 10 φλυτζάνια τσαγιού νερό (στο περίπου) αλατισμένο βάζω το κοτόπουλο να βράσει για 3 με 5 λεπτά κατά προτίμησή σε χύτρα. Πριν κλείσω το καπάκι ξαφρίζω. Κλείνω το καπάκι και αφήνω να βράσει για 15 λεπτά.
2) Αφαιρώ τα κομμάτια του κοτόπουλου και τα λεπτοκόβω.
3) Στο ζωμό μας ρίχνω το ρύζι και προσθέτω πιπέρι, θυμάρι, και ένα κρεμμύδι ολόκληρο. Βράζω το μείγμα για 15 με 20 λεπτά.
4) Ρίχνω το κρέας μέσα στη κατσαρόλα και σερβίρω με λίγο φρεσκοστημμένο λεμονάκι στο πιάτο.

Καλή σας όρεξη!!!

πηγή: https://siopisdiet.gr/

Share your thoughts

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.