Κοτοσαλάτα η Χρωματιστή
Υλικά για 4 μερίδες:
500 γρ. φιλέτο κοτόπουλο
1 κρεμμύδι
2 καρότα
250 γρ. πένες τρίχρωμες
1κεσεδ. γιαούρτι στραγγιστό 2%
1 κ.γ. μουστάρδα
3-4 αγγουράκια τουρσί
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι
λίγο μαιντανό
Εκτέλεση:
1) Βάζουμε το κοτόπουλο σε κατσαρόλα μαζί με το κρεμμύδι, τα καρότα, το αλατοπίπερο και νερό τόσο όσο να τα σκεπάζει, και αφήνουμε να βράσει.
2) Ψιλοκόβουμε το κοτόπουλο σε κοματάκια μαζί με τα καρότα.
3) Σουρώνουμε το ζουμί απ’το κοτόπουλο και βράζουμε τις πένες. Μόλις βράσουν τις ανακατεύουμε με το ελαιόλαδο.
4) Σ’ένα μπολ αναμιγνύουμε το κοτόπουλο, τα καρότα, τις πένες, τα αγγουράκια ψιλοκομμένα και το μαιντανό. Στο τέλος ρίχνουμε το γιαούρτι με τη μουστάρδα και ανακατεύουμε καλά να απλωθεί παντού.
5) Τη βάζουμε στο ψυγείο και τη σερβίρουμε κρύα.
Καλή σας όρεξη!!!
πηγή: https://siopisdiet.gr/