post-thumb

Η αποτοξινωτική σουπίτσα του Χειμώνα

Υλικά (για 3 μερίδες):

2 μεγάλα καρότα
4 μέτριες πιπεριές
500 γρ. σέλινο
5 ντομάτες,
1 λάχανο
6 φρέσκα κρεμμύδια

Εκτέλεση:

1) Κόβουμε σε κομμάτια όλα τα υλικά σε κατσαρόλα, τα καλύπτουμε με νερό και τα βράζουμε για μισή ώρα.
2) Ένα μέρος της σούπας το περνάμε στο μπλέντερ και το ρίχνουμε στο υπόλοιπο να δέσει.
3) Στο πιάτο μας προσθέτουμε ένα κουτάλι της σούπας λάδι, λίγο πιπέρι και πασπαλίζουμε με λίγο μαϊντανό.
4)Μπορούμε να τρώμε τη σούπα μεσημέρι- βράδυ μέχρι και για 7 μέρες.

Καλή σας όρεξη!!!

Share your thoughts

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.