Αγκιναροσαλάτα η Διαφορετική

Υλικά (για 2 μερίδες) :

2 αγκινάρες
φρέσκο κρεμμυδάκι
αρκετό άνηθο
1 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. ξύδι
1 κ.σ. κέτσαπv αλάτι

Εκτέλεση:

1) Καθαρίζουμε τις αγκινάρες (ωμές) και τις ψιλοκόβουμε σε πολύ μικρά κυβάκια.
2) Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι και τον άνηθο
. 3) Αλατίζουμε και ρίχνουμε λαδάκι, το ξύδι και το κέτσαπ.
4) Ανακατεύουμε και σερβίρουμε..

Καλή σας όρεξη!!!

πηγή: https://siopisdiet.gr/

Share your thoughts

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *