Φόρτωση...
Σας καλωσορίζουμε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα dietonline.gr Ένας διαδικτυακός χώρος που μπορείτε να ενημερωθείτε για θέματα διατροφής, εθελοντικής δράσης και πολλά περισσότερα...

Η δική μου ιστορία

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την δική μου ιστορία με τα κιλά.

Απο μικρή ήμουν ένα γεμάτο παιδί που όμως δεν έτρωγε πολύ. Είχα τάση να παίρνω βάρος. Αυτό με έκανε μεγαλώνοντας να επιθυμώ να βοηθήσω τους άλλους να απαλαγούν απο τα κιλά που τους ενοχλούν. Κάτι σαν απωθημένο..

Στην εφηβεία μου αδυνατίζω και αποφασίζω να σπουδάσω αυτό που αγαπώ..

Έτσι και έγινε. Στα 2I τελειώνω διατροφολογία και ξεκινώ να εργάζομαι ως ελεύθερη επαγγελματίας. Άφηνα ευχαριστημένους πελάτες γιατι έχω μία βασική αρχή.. να λέω πάντα την ΑΛΗΘΕΙΑ. Δουλεύω με ειλικρίνεια και έτσι συνεχίζω μέχρι σήμερα. Όμως στα 21 μένω έγκυος στο πρώτο μου αγόρι.

Είχα προβλήματα στην εγκυμοσύνη με αποτέλεσμα να χρειαστεί να πάρω κορτιζόνη. Αυτό με οδήγησε στο να πάρω 3O κιλά. Πρήστικα εξαιτίας της κορτιζόνης. Μετά ανακαλύπτω το πρόβλημα του θυροειδή. Ρυθμίζοντας το επανέρχομαι στα κιλά μου.

Στα 23 μένω έγκυος στο δεύτερο μου αγόρι. Τότε δεν πήρα πολλά κιλά παρα μόνο τα φυσιολογικά. Όμως ένα ιατρικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο τοκετό, μου δημιούργησε κατακράτηση υγρών με αποτέλεσμα τότε και για 10 χρόνια να πρίζομαι πολύ.

Μετά απο πολλές εξετάσεις και απίστευτη ταλαιπωρία επιτέλους ανακάλυψα αυτό το πρόβλημα και κατάφερα να απαλαγώ απο το πρήξιμο. Μέσα σε 1 χρόνο περίπου έχασα 33 κιλά. Πέρασα πολλά γιατι το πρόβλημα υγείας με ταλαιπώρησε πολύ, όμως πάντα είχα ΠΙΣΤΗ οτι ο καλός Θεός θα με βοηθήσει και σε αυτό..

Με πίστη και αγώνα λοιπόν κατάφερα να επανέλθω. Ένιωθα άσχημα γιατι ήταν άδικο να βοηθάς τους άλλους και να μην μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου. Όμως δόξα το Θεό με αυτό που πέρασα έγινα καλύτερη γιατι όλα συμβαίνουν προς γνώση και συμμόρφωση...

Θα ήθελες να μοιραστούμε την δική σου ιστορία, το δικό σου αγώνα, τις δικές σου απορίες; Στείλε με email στην Φόρμα επικοινωνίας.