Φόρτωση...
Σας καλωσορίζουμε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα dietonline.gr Ένας διαδικτυακός χώρος που μπορείτε να ενημερωθείτε για θέματα διατροφής, εθελοντικής δράσης και πολλά περισσότερα...

ΟΙ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ..

 
\r\n

Φαίνεται ότι οι περίεργες διατροφικές συνήθειες των σταρ δεν είναι φαινόμενο της εποχής, αλλά κάτι που ισχύει εδώ και πολλά χρόνια. Ναι, οι παλιοί ηθοποιοί του Hollwood ακολουθούσαν περίεργες δίαιτες κι είχαν τις δικές τους διατροφικές εμμονές. Συνέχισε να διαβάζεις και θα εκπλαγείς…

\r\n

 Elizabeth Taylor

\r\n

Η αισθησιακή ηθοποιός, που λατρεύεται μέχρι και σήμερα από εκατομμύρια ανθρώπους, είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα λιπαρά τρόφιμα. Οι μπριζόλες και τα σάντουιτς με φυστικοβούτυρο αποτελούσαν τις πιο συχνές επιλογές της, όπως και η sour cream μαζί με cottage cheese. Αυτό που κάνει εντύπωση όμως, είναι ότι το μεσημεριανό της γεύμα δεν ήταν κάτι παραπάνω από φρυγανιές.

\r\n

Audrey Hepburn

\r\n

Ενώ η διατροφή της μικροσκοπικής σταρ ήταν πλούσια σε θρεπτικά φρούτα και λαχανικά, και κατά καιρούς με ζυμαρικά, η Audrey δεν έτρωγε καθόλου πρωτεΐνη. Τόσο το κρέας όσο και τα ζυμαρικά απουσίαζαν από τα γεύματά της.

\r\n

Marilyn Monroe

\r\n

Διάσημη για τις καμπύλες και το σεξαπίλ της, η Marilyn προτιμούσε ένα ασυνήθιστο πρωινό. Η διάσημη ξανθιά έπινε κάθε μέρα ένα ποτήρι ζεστό γάλα ανακατεμένο με δύο ωμά αβγά. Αν τώρα αυτό αποτελούσε το μυστικό της ομορφιάς της, δεν θα το μάθουμε ποτέ.

\r\n

Orson Welles

\r\n

Ο ηθοποιός κατάφερε να χάσει πενήντα κιλά για τον ρόλο του στην ταινία Citizen Cane, τα οποία είχε αναγκαστεί να πάρει προκειμένου να υποδυθεί τον ίδιο χαρακτήρα σε μεγαλύτερη ηλικία. Πώς τα κατάφερε; Καταναλώνοντας μόνο σαλάτες, βραστά αβγά και χυμό πορτοκάλι για έναν ολόκληρο μήνα!

\r\n

Maria Callas

\r\n

 Είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι η Callas είχε καταπιεί ταινία. Πρόκειται για τη λεγόμενη Tapeworm diet. Ωστόσο, σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία, κάτι τέτοιο δεν ίσχυε και η Callas έχασε αρκετά κιλά λόγω της τεράστιας ποσότητας ιωδίου που εφαρμοζόταν κατευθείαν στον θυρεοειδή της.

\r\n

ΠΗΓΗ JOY

\r\n


\r\n