Φόρτωση...
Σας καλωσορίζουμε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα dietonline.gr Ένας διαδικτυακός χώρος που μπορείτε να ενημερωθείτε για θέματα διατροφής, εθελοντικής δράσης και πολλά περισσότερα...

Περι ορέξεως... καμπύλες

\r\n

Ζουμερές όλης της γης ήρθε η ώρα για να δικαιωθούμε..Κι ας είμαι διαιτολόγος λέω ναι στις καμπύλες.[ Γιατί μεταξύ μας ,και να ήθελα να μην τις έχω δεν γίνεται..] Και όπως θα διαβάσετε παρακάτω και τα αγόρια λένε ναι…

\r\n

ΕΡΕΥΝΕΣ
Όταν οκτώμισι εκατομμύρια άντρες από όλο τον κόσμο αποφάσιζαν να συμμετάσχουν στην ανάδειξη των 99 πιο ποθητών γυναικών ψηφίζοντας μέσω διαδικτύου, έστελναν ένα σαφέστατο μήνυμα στο γυναικείο πληθυσμό του πλανήτη. Τα αγόρια έχουν αδυναμία στις καμπύλες. Με τη «γεματούλα» Μπιγιονσέ να φιγουράρει στην κορυφή της λίστας, τη «ζουμερή» Σκάρλετ Γιόχανσον να ακολουθεί και την Τζέσικα Αλμπα να έρχεται τρίτη, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ξεσηκώνουν τα αγόρια..

\r\n

ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΗΡΕΜΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ..
Σύμφωνα με την έρευνα που διενεργήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Westminster στο Λονδίνο, εξετάσθηκαν 41 άντρες που τους έβαλαν να επιτύχουν έναν στρεσογόνο στόχο. Μετά το στόχο, οι ερευνητές ρώτησαν τους άντρες να βαθμολογήσουν την ερωτική έλξη που τους ασκούν κάποια γυναικεία κορμιά που ποίκιλλαν από αδύνατα μέχρι παχύσαρκα. Σε σύγκριση με ένα άλλο γκρουπ αντρών που δεν υποβλήθηκαν στο στρεσογόνο τεστ οι αγχωμένοι άντρες βαθμολόγησαν τις πιο ευρύχωρες σιλουέτες ως πιο ελκυστικές σε μεγαλύτερο βαθμό από τους μη στρεσαρισμένου και γενικά θεώρησαν τα XL κορμιά σαν πιο σέξι.«Οι προτιμήσεις μας σε σχέση με το μέγεθος του σώματος είναι flexible και μπορούν να αλλάζουν σε σχέση με το περιβάλλον και τις συνθήκες», δήλωσε ο υπεύθυνος της έρευνας.

\r\n


ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ
Kelly Clarkson Η νικήτρια του American Idol έχει παραδεχτεί πως την έχουν πει χοντρή . «Εγώ αγαπώ το σώμα μου, και είμαι πολύ καλά μέσα σε αυτό. Αυτοί που έχουν πρόβλημα… ε πρόβλημα τους».
hristina Hendricks Η χυμώδης κοκκινομάλλα της σειράς Mad Men, είναι η φαντασίωση πολλών αντρών. «Όταν πήγα στην Ιταλία ως μοντέλο, πάχυνα από το πολύ φαγητό. Και πάλι όμως μου άρεσε το σώμα μου. Κοιτιόμουν στον καθρέφτη και σκεφτόμουν πόσο θηλυκή είμαι».

\r\n


Oprah Winfrey Η talkshow queen είχε παλέψει να χάσει κιλά παλιότερα. Άλλες φορές με επιτυχία άλλες όχι. Κάποια στιγμή απλά κουράστηκε να προσπαθεί να γίνει κάτι που δεν ήταν.
Adele Την έχουν αποκαλέσει ακόμα και φάλαινα, αλλά η Adele απαντά. «Δεν με νοιάζει αν με λένε ‘χοντρή’ δεν σκέφτομαι αν τους αρέσω. Το σημαντικό είναι να είναι κανείς ευτυχισμένος. Άμα θέλεις να αλλάξεις κάτι ή να το βελτιώσεις καλώς. Αλλά αυτό μόνο επειδή εσύ πραγματικά το θες».
Kardashian Έχει ακούσει πάρα πολλά για τις καμπύλες της και πολλές φορές καθόλου κολακευτικά. «Όσες φορές το έχω ακούσει σαν κακό σχόλιο, απαντώ ότι έχω κυτταρίτιδα… και;» .

Συμπερασματικά θα πω ότι αν υπάρχει κάτι το οποίο θα έπρεπε να μας νοιάζει περισσότερο και να προσπαθούμε συνεχώς για την βελτίωση του, δεν είναι το σώμα αλλά η ψυχή..

www.dietonline.gr